Egy megbízható légzésőrző készülék a
                bölcsőhalál megelőzésében

 

Babysense II. (Hisense) monitor

 

 

Csecsemőkorban nem ritka a rendellenes légzés. Esetenként az életet közvetlenül veszélyeztető légzésleállás is előfordulhat. Ilyenkor - azonnali beavatkozás esetén - a csecsemő élete még megmenthető. A szülők a közvetlen teendőkre megtaníthatók, eredmény azonban csak akkor várható, ha az életet veszélyeztető légzésleállásról a szülő késedelem nélkül értesül (akár az éjszakai alvás időszakában is). Ebben játszik nélkülözhetetlen szerepet egy megbízható légzésfigyelő monitor.

 

A Budapesti Madarász Kórházban több, mint egy évtizede, programot dolgoztunk ki, melynek alapján a szülőket a szükséges ismeretekre felkészítjük és megszervezzük a csecsemők folyamatos otthoni monitorizálását. A légzés biztonságos ellenőrzésére egyetlen készülék-típust, a Babysense monitort (Hisense Izrael) alkalmazzuk amely hosszú évek folyamán,  számunkra a legmegbízhatóbb készüléknek bizonyult.

 

1993 óta több, mint 8000 családnál alkalmaztunk a Babysense monitort, csecsemők folyamatos légzésellenőrzése céljából. (Ilyen nagy esetszámmal hazánkban egyedül mi rendelkezünk.) Tapasztalatainkat az alábbiakban foglaljuk össze.

 

 

 

 

 

További információk :dr Szántó Imre Madarász Kórház SIDS Ambulancia, adjutor2@gmail.com  Tel:416 32 39. Honlap: www.bolcsohalal.hu